top of page

animatie video laten maken

Soms is een idee te gek, groot en simpelweg onmogelijk om te verfilmen. Daarom focust Storymotion zich naast film, ook op animatie! Alle limieten van de werkelijkheid worden daarmee te niet gedaan. Zo kunnen we met uw verhaal, hoe groots het ook is, altijd uw doelgroep bereiken!

Animatie video

Wat is een animatie video?

Een animatie video is een videoproductie die gebruik maakt van bewegende illustraties. Door middel van professionele animatie en visual effects software, talentvolle illustratoren en gepassioneerde animatoren zorgen wij dat al uw verhalen tot leven komen!

Deze bedrijven gingen u voor:

Voorbeeld animatie video

Waarom een animatie video laten maken bij storymotion?

Veel animatoren zijn goed in het maken van mooie illustraties, maar dat is slechts een klein deel van wat een animatie effectief maakt. Vaak vergeten ze de kern van de kunst: Het verhaal; En laat verhalen nu juist hetgeen zijn waar wij ons in onderscheiden. Wij doen geen compromis op de effectiviteit van onze producties. Alles moet kloppen van verhaal tot uitwerking.

het proces naar uw animatie video

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

illustreren

Nu wordt het tijd om uw droom te visualiseren! Alle benodigde apparatuur wordt uit de kast getrokken om uw verhaal beeld te geven. Wij starten met potlood en papier en eindigen met gedigitaliseerde illustraties. 

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Animeren

Alle illustraties worden hier tot leven gewekt. De animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw animatie video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden te met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

Het proces

Wilt u een animatie video laten maken?

Altijd al eens uw dromen werkelijkheid willen zien worden? Dit kan dankzij onze animaties. Niks is te gek wanneer je de limieten van de werkelijkheid weghaalt. Dus stap in uw raket, het is tijd om op te stijgen.

Eerlijk en passend advies

Geheel vrijblijvend

Duidelijk prijsoverzicht

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een animatie video en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Aanvragen

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van animatie video