top of page

Bedrijfsfilm laten maken

U wilt laten zien wat uw bedrijf in huis heeft, maar woorden kunnen dat maar tot zekere hoogte overbrengen. Om uw gehele verhaal binnen een korte tijd over te brengen, van werksfeer, tot pand en werkwijze is een bedrijfsfilm de ideale oplossing. Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf, omdat u het mensen kan laten ervaren!

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een relatief korte film, waarin uw gehele bedrijf en alles wat het uniek maakt aan het licht komt. Het toont partners en potentiële klanten uw kracht, creativiteit, energie en expertise. Een krachtige pitch, visitekaartje en rondleiding van uw organisatie in 1. Dat is wat een bedrijfsfilm voor u en uw connecties doet.

Voorbeeld van een Bedrijfsfilm met en vleugje humor

Waarom een bedrijfsfilm 

laten maken bij storymotion?

Veel videoproductiebedrijven zijn goed in het maken van mooie beelden, maar dat is slechts een klein deel van wat een bedrijfsfilm effectief maakt. Vaak vergeten ze de kern van de filmkunst: Het verhaal;

En laat verhalen nu juist hetgeen zijn waar wij ons in onderscheiden. Wij doen geen compromis op de effectiviteit van onze producties. Alles moet kloppen van verhaal tot uitwerking.

het proces naar uw bedrijfsfilm

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

Filmen

Nu wordt het tijd om uw story in motion te zetten! Alle benodigde apparatuur, teamgenoten en experts worden bij elkaar gebracht om uw verhaal vast te leggen. Wilt u bij de shoot aanwezig zijn? Dat kan! Een comfortabele plek wordt dan op de set voor u gereserveerd.

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Montage

Alle puzzelstukken worden hier op hun plek gezet. De editors, animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw film, video en/of animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij u met liefde en trots uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden en te delen met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

Verder lezen

Wilt u een Bedrijfsfilm laten maken?

Wanneer u uw organisatie presenteert wilt u natuurlijk dat uw verhaal overkomt. Een bedrijfsfilm zorgt hiervoor! Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Het geeft klanten en partners een kijkje in uw organisatie.

Groei mee op het succes van video

Maak van uw klanten en partners fans

Bereik en raak je doelgroep

Eerlijk en passend advies van storytellers

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een bedrijfsfilm en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Aan de slag

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van bedrijfsfilms