CASE – COMMERCIAL

AUDI RS6

Waar de verleiding TE groot wordt

DE UITDAGING

De uitdaging was om op een subtiele, maar mysterieuze wijze het verlangen en de verleiding naar deze Audi RS6 te vergroten.

HET IDEE

Het idee was om de auto mysterieus in beeld te houden tot aan het laatste shot, zodat de spanning samen met de muziek opbouwt en zo de onthulling des te specialer is.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een korte commercial van de Audi RS6 waarbij de focus ligt op details. De gehele video is zo opgebouwd dat er langzaam steeds meer zichtbaar wordt van de auto, dit gepaard met passende muziek en geluidseffecten. Halverwege de video verschijnt een tekst die de kracht van deze auto verteld. Daarna versneld de video en matcht deze snelheid, de snelheid van de auto. We eindigen de commercial met een flitsende onthulling.

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!