top of page
Den Hartogh omslag_edited.png

DEN HARTOGH - WERVINGSCAMPANGE

Een bedrijf waarvoor je wilt werken!

Bekijk hier een greep van de wervingsvideo's

Bekijk de video

De uitdaging

Den Hartogh is een groot international transportbedrijf. Daarnaast is het van oorsprong een echt Rotterdams familiebedrijf met een gezellige sfeer. Wij zochten de combinatie tussen het rauw Rotterdamse karakter en het professionele internationale imago.  

Gigabyte aan materiaal

400+

Koppen koffie

180+

duur per video

01:28

Het idee

Het idee is ontstaan om een videoreeks van 6 wervingsvideo's te gaan filmen. In deze videoreeks focussen wij op de individuele vacatures en de persoonlijke verhalen. Hierin willen wij de focus leggen op de persoonlijke verhalen. Mensen die opzoek zijn naar een nieuwe baan en zich herkennen in het verhaal van de medewerker, worden onbewust aangesproken. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij de werkzoekende en een grotere motivatie om te solliciteren, veel meer dan als er enkel een saaie vacaturetekst bij de functie geplaatst wordt. 

4b4449ca-9742-4d75-b9d9-0ddb3465f4a8_edited.jpg

Het Resultaat

Het resultaat is een videoreeks van persoonlijke verhalen, het volgen van de individuen en het laten zien wat de vacature is, waar je komt te werken en het belangrijkste, waarom je voor Den Hartogh wilt werken!

Benieuwd wat wij voor u kunnen bedenken?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page