CASE – BEDRIJFSFILM

Hollander Techniek Bedrijfsfilm

Hét ultieme visitekaartje!

DE UITDAGING

Hollander Techniek was op zoek naar een manier om hun bestaande en potentiële klanten mee te nemen door hun bedrijf. Hierbij was het belangrijk het gevoel van kennis en kunde waarover Hollander Techniek beschikt, over te brengen op de kijker.

HET IDEE

Gezien de uitdaging ontstond het idee middels een bedrijfsfilm de kennis en kunde van Hollander Techniek over te brengen. Een bedrijfsfilm is namelijk het ultieme visitekaartje voor een bedrijf en sluit het best aan bij de vraag van Hollander Techniek. In een bedrijfsfilm kunt u namelijk bestaande en potentiële klanten meenemen door uw bedrijf.

HET RESULTAAT

Het resultaat is een bedrijfsfilm waarin sterk de kracht van Hollander Techniek naar voren komt en de diversiteit aan werkzaamheden en installaties. De video zal wordt ingezet op social media en op de website. Het ultieme visitekaartje!

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!