top of page
Hollander Techniek Behind the scenes

Hollander Techniek - Bedrijfsfilm

het ultieme visitekaartje

Gigabyte aan materiaal

300+

Koppen koffie

80+

duur van video

01:43

Hollander Techniek Bedrijfsfilm behind the scenes 5.jpeg

De uitdaging

Hollander Techniek was op zoek naar een manier om hun bestaande en potentiële klanten mee te nemen door hun bedrijf. Hierbij was het belangrijk het gevoel van kennis en kunde waarover Hollander Techniek beschikt, over te brengen op de kijker. 

Het idee

Gezien de uitdaging ontstond het idee middels een bedrijfsfilm de kennis en kunde van Hollander Techniek over te brengen. Een bedrijfsfilm is namelijk het ultieme visitekaartje voor een bedrijf en sluit het best aan bij de vraag van Hollander Techniek. In een bedrijfsfilm kunt u namelijk bestaande en potentiële klanten meenemen door uw bedrijf.

Hollander Techniek Bedrijfsfilm behind the scenes 6.jpeg
Hollander Techniek Bedrijfsfilm behind the scenes 4.jpeg

Het Resultaat

Het resultaat is een bedrijfsfilm waarin sterk de kracht van Hollander Techniek naar voren komt en de diversiteit aan werkzaamheden en installaties. De video zal wordt ingezet op social media en op de website. Het ultieme visitekaartje!

Bekijk hier het resultaat

BTS-.jpg

"De mannen van Storymotion gaan voor een tien! Kwaliteit en professionaliteit zijn geborgd en aan enthousiasme geen gebrek. En ze zijn ook nog eens super gezellig en toegankelijk. Een opnamedag met Storymotion is altijd leuk!"

- Petra Broekhans, Hollander Techniek

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page