top of page
Omslag petra 2_edited.jpg

Hollander Techniek - EMPLOYER BRANDING

Pak de regie over jouw baan!

Bekijk hier de wervingsvideo's

Bekijk de video
Omslag ht.jpg

De uitdaging

Hollander Techniek is een bedrijf dat staat voor het persoonlijke ontwikkeling en groei als professional. Daarom krijg je bij Hollander Techniek de kans om de regie te pakken over jouw baan! Maar hoe laat je dit zien?

Gigabyte aan materiaal

550+

Koppen koffie

350+

duur per video

01:20

Het idee

Het idee is ontstaan om een Employer Branding  campagne te starten met een videoreeks van 6 wervingsvideo's.  In deze videoreeks focussen wij op de persoonlijke verhalen en dat iedereen bij Hollander Techniek de regie heeft over zijn baan.  Iedereen is uniek een heeft een eigen verhaal over hoe hij of zij zich hebben kunnen ontwikkelen bij Hollander Techniek op hun eigen tempo. Daarnaast komen ook de aspecten als de werk/privé balans voorbij. De rode draad in elke video is het pakken van de regie over jouw baan!

Petra omslag 3_edited.png
Regie over je baan omslag.jpg

Het Resultaat

Dit resulteert in een leuke videoreeks met een portie humor, persoonlijkheid en een waanzinnig leuke werksfeer. Als je als werkzoekende één van deze video's ziet, dan weet je dat je aan de slag zal gaan bij een leuke organisatie, bomvol met mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en de regie te pakken over jouw baan! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen bedenken?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page