top of page

Commercial laten maken

Als ondernemer wilt u uw doelgroep overtuigen. Of het nu gaat om een product, bedrijf of dienst wat u onder de aandacht wilt brengen: een commercial is een bewezen effectieve manier om dit op een korte en krachtige manier voor elkaar te krijgen! Door middel van onderzoek en creatieve concepten ontwikkelen wij de ideale commercial om uw doelgroep te enthousiasmeren.

Wat is een commercial?

Een commercial is een reclameboodschap waarin u binnen een korte tijd op een zo effectief, mooi en opvallend mogelijke manier uw bericht overbrengt naar uw doelgroep! Door onze krachtige storytelling kan een commercial emotie opwekken die zorgt voor de verbinding met uw klant. Commercials worden op verschillende relevante kanalen gedeeld met de mensen die u wilt bereiken. Zo weet u zeker dat uw verhaal en bericht gezien wordt en overkomt.

Voorbeeld Commercial

Waarom een commercial 

laten maken bij storymotion?

Veel videoproductiebedrijven zijn goed in het maken van mooie beelden, maar dat is slechts een klein deel van wat een commercial effectief maakt. Vaak vergeten ze de kern van de filmkunst: Het verhaal;

En laat verhalen nu juist hetgeen zijn waar wij ons in onderscheiden. Wij doen geen compromis op de effectiviteit van onze producties. Alles moet kloppen van verhaal tot uitwerking.

Deze bedrijven gingen u voor:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

het proces naar uw Commercial?

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

Filmen

Nu wordt het tijd om uw story in motion te zetten! Alle benodigde apparatuur, teamgenoten en experts worden bij elkaar gebracht om uw verhaal vast te leggen. Wilt u bij de shoot aanwezig zijn? Dat kan! Een comfortabele plek wordt dan op de set voor u gereserveerd.

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Montage

Alle puzzelstukken worden hier op hun plek gezet. De editors, animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw film, video en/of animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij u met liefde en trots uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden en te delen met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

Lees verder

Wilt u een commercial laten maken?

Inspirerend, opvallend, kort en krachtig, zo maakt u uw verhaal bekend met onze commercials! Door middel van onderzoek en creatieve concepten ontwikkelen wij de ideale commercial om uw verhaal te presenteren aan de wereld, uw doelgroep te bereiken en klanten aan u te binden.

Groei mee op het succes van video

Maak van uw klanten en partners fans

Bereik en raak je doelgroep

Eerlijk en passend advies van storytellers

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een commercial en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van commercials

Aan de slag