Bekijk alle soorten video’s die wij maken

Storymotion is er voor MKB bedrijvengrote bedrijvenbrandsmultinationalsreclamebureausartiesten en Labelskleine bedrijven

WAT WE GRAAG DOEN

FILMS DIE WIJ MAKEN

Brand Film

Een brand film is een video ontworpen om een diepe band te creëren tussen jouw merk en doelgroep. Het vertelt jullie merkverhaal en zijn unieke kwaliteiten, ambities en krachten.

Commercial

Een commercial is een korte, maar krachtige film, die wordt gebruikt om een product, dienst of merk te promoten via verschillende mediakanalen.

Promotiefilm

Een promotiefilm is een video die de voordelen en waarde van een product of dienst laat zien. Hiermee verhoog je de verkopen en vergroot je de naamsbekendheid.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Laat zien wie je bent en waarom (nieuwe) klanten zaken met jou willen doen. Geef ze een kijkje in jouw organisatie.

Wervingsfilm

Een wervingsfilm is een film die een bedrijf promoot als aantrekkelijke werkgever. Het doel is om zo toptalent aan te trekken, te behouden en een sterk team op te bouwen.

Social video

Social video zorgt voor online engagement. Het doel is om je bereik te vergroten, volgers uit te breiden, je relevantie te verhogen en leads te genereren via social media kanalen.

Drone film

Een drone film is een film met dynamiek, snelheid en hoogte. Onze drone piloten vliegen om de hoogste torens, snelste auto’s en door de meest moderne gebouwen.

Muziekvideo

Als artiest wil jij jouw creativiteit kwijt kunnen in je muziek en in de muziekvideo. Wij helpen jou als artiest om jouw muziekverhaal en lyrics over te brengen.

SPECIAL REQUEST

Heb jij een andere wens of video uitdaging? Of wil je gewoon even sparren over de vele opties? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Video’s waar we trots op zijn

Recente Storymotion producties

 • Wervingsfilm

  Hollander Techniek

 • Wervingsfilm

  Den Hartogh Logistics

 • Wervingsfilm

  Den Hartogh Logistics

 • Promotiefilm

  Roast Bistro Bar

 • Promotiefilm

  Koen Heesakkers

 • Wervingsfilm

  Hollander Techniek

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

HIER GELOVEN WIJ IN

Video Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Video Speelt in op emotieBereikt je doelgroepVersterkt je merkCreëert verbindingMaakt impactVertelt een verhaalVergroot je fanbase

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!