top of page

Wervingsvideo laten maken

Als organisatie is het belangrijk dat u een sterk team heeft. Maar zo’n team bouw je niet zomaar. Daarvoor moet u de juiste mensen vinden die echt bij u en uw organisatie passen. Een sterke wervingsvideo is dan onmisbaar. Potentiële kandidaten kunnen zo daadwerkelijk uw bedrijf en de werksfeer ervaren. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen opvalt, maar ook onderscheidend bent. Zo krijgt u meer aanmeldingen en kunt u betere kandidaten werven.  

Bekijk onze korte uitleg video:

Wat is een wervingsvideo in het kort?

Een wervingsvideo, ook wel vacaturevideo of recruitmentvideo genoemd, is een video die de openstaande functie(s) binnen uw bedrijf mooi en sfeervol presenteert. Dit gaat vaak in combinatie met animaties, infographics, sfeerbeelden en interviews om zo de informatie extra kracht bij te zetten. 

Deze bedrijven gingen u voor:

Waarom een wervingsvideo 

laten maken bij storymotion?

Storymotion maakt bij het produceren van hun videoproducties gebruik van verschillende onderzoeksmethoden en technieken. Hieronder valt ook doelgroep onderzoek. Dit zorgt ervoor dat de video’s die gedeeld worden altijd aansluiten op de doelgroep en daardoor dus een zo hoog mogelijke kans van slagen hebben. De video vacatures van Storymotion zijn hierdoor al door verschillende klanten als zeer effectief ervaren.

Het proces naar uw wervingsvideo?

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

Filmen

Nu wordt het tijd om uw story in motion te zetten! Alle benodigde apparatuur, teamgenoten en experts worden bij elkaar gebracht om uw verhaal vast te leggen. Wilt u bij de shoot aanwezig zijn? Dat kan! Een comfortabele plek wordt dan op de set voor u gereserveerd.

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Montage

Alle puzzelstukken worden hier op hun plek gezet. De editors, animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw film, video en/of animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij u met liefde en trots uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden en te delen met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

Het proces

Wilt u een Wervingsvideo laten maken?

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Het is tijd voor personeel

Vul openstaande vacatures

Zeg dag tegen simpele vacatureteksten

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een wervingsvideo en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van wervingsvideo's

Aanvragen