Muziekvideo laten maken

Als artiest wil je mensen de muziek laten voelen en beleven. Daarom is het essentieel om een professionele muziekvideo te laten maken. Deze muziekvideo moet perfect aansluiten en passen bij de artiest en het nummer. Wij hebben veel filmervaring en een passie voor muziek. Dit stelt ons in staat om te zorgen dat de artiest de muziekvideo krijgt die echt past en aansluit bij de doelgroep.

Wat is een muziekvideo?

Een muziekvideo, ook wel videoclip genoemd, is een video die artiesten gebruiken om hun muziek kracht bij te zetten en het nummer uit te beelden in een video. Dit maakt dat een nummer bekender kan worden en zorgt voor een groot bereik via kanalen als YouTube.

Waarom een Muziekvideo 

laten maken bij storymotion?

Storymotion maakt bij het produceren van hun videoproducties gebruik van verschillende onderzoeksmethoden en technieken. Hieronder valt ook doelgroep onderzoek. Dit zorgt ervoor dat de video’s die gedeeld worden altijd aansluiten op de doelgroep en daardoor dus een zo hoog mogelijke kans van slagen hebben. De video vacatures van Storymotion zijn hierdoor al door verschillende klanten als zeer effectief ervaren.

Het proces naar uw muziekvideo?

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

Filmen

Nu wordt het tijd om uw story in motion te zetten! Alle benodigde apparatuur, teamgenoten en experts worden bij elkaar gebracht om uw verhaal vast te leggen. Wilt u bij de shoot aanwezig zijn? Dat kan! Een comfortabele plek wordt dan op de set voor u gereserveerd.

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Montage

Alle puzzelstukken worden hier op hun plek gezet. De editors, animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw film, video en/of animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij u met liefde en trots uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden en te delen met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

 

Wilt u een muziekvideo laten maken?

Laat zien wat voor een artiest jij bent en inspireer andere met jouw muziek. Laat je fans de muziek beleven met een muziekvideo!

Eerlijk en passend advies

Geheel vrijblijvend

Duidelijk prijsoverzicht

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een muziekvideo en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

 

"Storymotion is professioneel, gedreven, creatief en zeer servicegerichte. Aanrader om mee samen te werken!"

- Anoe Meijers, Infomedics

Heeft u nog vragen over een wervingsvideo?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00