top of page

promotiefilm laten maken

Een promotiefilm helpt uw producten, diensten of organisatie op de meeste effectieve manier onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Door te focussen op dat wat u bijzonder maakt, ontwikkelen wij de ideale promotiefilm om uw doelgroep te informeren en uw verhaal te promoten.

Promotiefilm

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm zorgt dat u in korte tijd uw verhaal/bericht overbrengt aan uw doelgroep. Onder andere inzetbaar als advertentie, website banner en trekpleister op social media. Een promotiefilm zorgt dat uw doelgroep, partners en fans weten waarom en waarvoor ze bij u moeten zijn. Onmisbaar als u het meeste uit uw organisatie wilt halen.

Deze bedrijven gingen u voor:

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Voorbeeld promotiefilm

Waarom een promotiefilm 
laten maken bij Storymotion?

Veel videoproductiebedrijven zijn goed in het maken van mooie beelden, maar dat is slechts een klein deel van wat een promotiefilm effectief maakt. Vaak vergeten ze de kern van de filmkunst: Het verhaal;

En laat verhalen nu juist hetgeen zijn waar wij ons in onderscheiden. Wij doen geen compromis op de effectiviteit van onze producties. Alles moet kloppen van verhaal tot uitwerking.

het proces naar uw promotiefilm

Stap 1: Brainstormen

Op basis van onze onderzoeksresultaten stelt ons team van talentvolle en doorgewinterde storytellers verschillende op maat gemaakte conceptrichtingen op. Deze worden zorgvuldig besproken. De drie beste worden geselecteerd en doorgestuurd naar de conceptfase.

Stap 4:

Filmen

Nu wordt het tijd om uw story in motion te zetten! Alle benodigde apparatuur, teamgenoten en experts worden bij elkaar gebracht om uw verhaal vast te leggen. Wilt u bij de shoot aanwezig zijn? Dat kan! Een comfortabele plek wordt dan op de set voor u gereserveerd.

Stap 2:

Concepting

Na het brainstormen worden de concepten verder aangescherpt. Met frisse blikken en verschillende feedback rondes worden alle punten op de spreekwoordelijke “i’s” gezet. De uiteindelijke concepten worden met u gedeeld.

Stap 5:

Montage

Alle puzzelstukken worden hier op hun plek gezet. De editors, animators en visual effects specialisten werken nauw samen om uw film, video en/of animatie tot een geheel te brengen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste en krachtigste beschikbare hardware en software.

Stap 3:

Scenario

Dit is waar uw verhaal body krijgt. Het gekozen concept wordt vertaald naar zowel beeld als geluid. Door middel van krachtige storytelling methodes, overtuigingstechnieken en feedback van de held/heldin in ons verhaal: Uzelf, zorgen wij dat dit een verhaal is die de kijker zal bijblijven.

Stap 6:

Oplevering

Uw video is officieel klaar! Dit is het moment waarop wij u met liefde en trots uw eigen Storymotion productie overhandigen. Ook helpen wij u om uw videoproductie te verspreiden en te delen met de wereld. Op deze manier zorgen wij dat uw story een lang en gelukkig leven tegemoet gaat!

Lees verde

Wilt u een Promotiefilm laten maken?

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep? Een promotiefilm is het antwoord. Promotiefilms zijn in allerlei vormen en maten te realiseren, maar wij zullen de ideale vorm toepassen om uw verhaal bij uw doelgroep te krijgen.

Groei mee op het succes van video

Maak van uw klanten en partners fans

Bereik en raak je doelgroep

Eerlijk en passend advies van storytellers

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een promotiefilm en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Vraag aan

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van promotiefilms