top of page

Starten met video?

Wij helpen u graag verder

Video is niet meer weg te denken uit de moderne marketing mix, op televisie, maar vooral online. Video is booming en wij kunnen er voor zorgen dat u opvalt. Wij produceren de video's die uw doelgroep in het hart raken en ondersteunen u met strategie om uw video onder de aandacht te krijgen. Wij hebben de lights, camera’s en ontwikkelen samen met u de action!

Wat kan video voor uw bedrijf betekenen?

Video kan veel verschillende werkzaamheden uit handen nemen: Om maar even het geven van pitches en presentaties te noemen.  Een video kunt u dan gebruiken, om de ultieme pitch of presentatie te geven, zonder dat u daar veel voorbereiding aan kwijt bent.

waarom nu starten met video?

Groei mee op het succes van video

Video maakt het persoonlijk

Bereik en raak je doelgroep

Meer rendement uit marketing

Wat voor video's maken wij

Wij helpen ook graag met andere video vraagstukken

Promotiefilm

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep? Een promotiefilm is het antwoord. Een promotiefilm is een korte video die de kijker overtuigt en informeert over uw product of dienst. Ideaal om uw doelgroep op een snelle en doeltreffende manier te bereiken.

Animatie video

Animaties zijn illustraties die tot leven komen en kunnen moeilijke stof naar een kraakhelder verhaal vertalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo kunnen lastig te filmen situaties alsnog in beeld komen.

pexels-tembela-bohle-2050718.jpg

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Commercial

Inspirerend, opvallend, kort en krachtig, zo maakt u uw verhaal bekend met onze commercials. Door middel van onderzoek en krachtige concepten, ontwikkelen wij een creatieve commercial die uw verhaal presenteert aan de wereld en uw doelgroep aan u verbindt.

Instructievideo Catawiki

Beelden spreken meer dan duizend woorden. Dit gezegde is des te meer waar wanneer het om een instructie gaat. Dankzij inventieve scenario's en geavanceerde tools zorgen wij dat uw uitleg overkomt bij uw doelgroep.

Hollander Techniek Bedrijfsfilm behind the scenes.jpeg

Wanneer u uw organisatie presenteert wilt u natuurlijk dat uw verhaal overkomt. Een bedrijfsfilm zorgt hiervoor! Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Het geeft klanten en partners een kijkje in uw organisatie.

Wervingsvideo

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Ik wil vrijblijvend 
starten met video

Video is niet meer weg te denken uit de moderne marketing mix, op televisie, maar vooral online. Video is booming en wij kunnen er voor zorgen dat u opvalt. 

Eerlijk en passend advies

Geheel vrijblijvend

Duidelijk prijsoverzicht

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor uw bericht!

Starten met video

Een greep uit ons werk