top of page

Starten met video advertising

U heeft een prachtige film laten maken, maar de views blijven achter en de likes en verkopen stromen niet binnen. Door samen met de klant een video advertising plan te creëren komt uw film WEL terecht bij uw doelgroep en merkt u waarom video loont in uw marketingmix. Samen werken wij aan uw videomarketing plan.

Video advertising

Wat is video advertising?

Een video advertising plan stelt u in staat om uw doelgroep te bereiken op de locaties en platformen waar zij actief zijn. Op deze manier heeft u de grootste kans dat uw video gezien wordt. Er zijn verschillende vormen waarin video advertising toegepast kan worden. Wij helpen u om de juiste vorm te kiezen.

Waarom starten met video advertising?

Wij begrijpen dat we in een wereld leven die constant aan het veranderen is. Daarom is het belangrijk dat ook de verhalen die je communiceert up-to-date en zo relevant mogelijk blijven. Storymotion helpt u hierbij, door uw videoadvertenties bij te sturen en aan te passen waar nodig. Elke video die wij produceren willen wij zo lang mogelijk laten verbinden en converteren.

Hoe gaat het proces naar uw video advertising plan?

Lees verder

Wilt u Starten met video advertising?

Een effectief video advertising plan vraagt om het kiezen van de juiste vorm. Wij helpen u om de juiste vorm te vinden, zodat u lang kunt genieten van de hoogste conversie.

Eerlijk en passend advies

Geheel vrijblijvend

Duidelijk prijsoverzicht

Vraag meer informatie en prijzen aan

Bedankt voor je bericht!

Aan de slag

Heeft u nog vragen over een video strategie?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page