top of page

video strategie laten maken

Ondanks dat het verhaal van een video erg belangrijk is, wordt de effectiviteit van videocontent door meer factoren beïnvloed. Zo zijn de plaats, tijd, hoeveelheid en benodigde actie van de doelgroep onmisbare onderdelen. Wilt u dat uw verhaal gezien wordt en uw kijker aangezet? Onze video strategieën helpen u hierbij.

Video strategie

Wat is een video strategie?

Een video strategie is de onmisbare brug tussen uw verhaal en uw doelgroep. Het is het plan om uw doelgroep te bereiken, zodat u deze met zekerheid aan uw organisatie kan binden. Wilt u samen met ons de eerste steen leggen en bouwen aan uw videomarketing strategie? Vraag dan nu hier een gratis videoconcept aan. 

Waarom starten met een video strategie?

Wij kijken naar het vraagstuk achter de uitdaging. Hoe kunnen wij hier het verschil in maken. Soms is één video simpelweg niet genoeg om dit doel te behalen. Wij helpen daarom met het opzetten van een strategie die dit wel kan, denk aan campagnes, een online videoreeks of breed inzetbare video advertenties.

Deze bedrijven gingen u voor:

het proces naar uw video strategie?

Stap 1:

Onderzoek

Wie is uw doelgroep? Wat is uw visie? Waarom komen klanten bij u? Deze vragen en meer zullen wij samen met u beantwoorden. Hierbij maken wij, waar nodig, gebruik van effectieve en relevante onderzoeksmethoden.

Stap 2:

brainstorming

Op basis van de onderzoeksresultaten stelt ons team van marketeers verschillende strategie richtingen op. Deze richtingen dienen als leidraad voor zaken als het type en de hoeveelheid video’s.

Stap 3:

Convergeren

Na het brainstormen worden de verschillende strategie richtingen naast elkaar gelegd en met elkaar vergeleken. In deze stap wordt de meest effectieve strategie samengesteld.

Lees verder

Wilt u een video strategie laten maken?

Bij Storymotion helpen wij u met het neerzetten van een krachtige video strategie om van uw uitdaging een mooi succes te maken.

Eerlijk en passend advies

Geheel vrijblijvend

Duidelijk prijsoverzicht

Vraag meer informatie en prijzen aan

Bedankt voor je bericht!

Aan de slag

Heeft u nog vragen over een video strategie?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page