Omslag de Rijk.png

Videoproductie

Masters of visual storytelling

Wat voor soort film zou passen bij uw onderneming? 

Of u nu ster bent op het gebied van technische oplossingen en installaties, mensen verblijd met uw diensten, de wereld mooier maakt met uw kunsten, of een webshop heeft met de beste service: video kan u helpen uw bericht, product, dienst en organisatie onder de aandacht te brengen en uw merkbeleving te versterken!

 

met welke videoproductie zouden wij u kunnen helpen? 

Promotiefilm

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep? Een promotiefilm is het antwoord. Een promotiefilm is een korte video die de kijker overtuigt en informeert over uw product of dienst. Ideaal om uw doelgroep op een snelle en doeltreffende manier te bereiken.

Wervingsvideo

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Animatie video

Animaties zijn illustraties die tot leven komen en kunnen moeilijke stof naar een kraakhelder verhaal vertalen. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo kunnen lastig te filmen situaties alsnog in beeld komen.

Commercial

Inspirerend, opvallend, kort en krachtig, zo maakt u uw verhaal bekend met onze commercials. Door middel van onderzoek en krachtige concepten, ontwikkelen wij een creatieve commercial die uw verhaal presenteert aan de wereld en uw doelgroep aan u verbindt.

Employer branding

Employer branding is niet enkel een vacaturepagina of social media post, maar is een veel breder begrip. Wij maken samen met de klant een videomarketing strategie waarmee u nieuwe medewerkers gaat werven en uw employer branding ook effectief is.

Instructievideo Catawiki

Beelden spreken meer dan duizend woorden. Dit gezegde is des te meer waar wanneer het om een instructie gaat. Dankzij inventieve scenario's en geavanceerde tools zorgen wij dat uw uitleg overkomt bij uw doelgroep.

Bedrijfsfilm

Wanneer u uw organisatie presenteert wilt u natuurlijk dat uw verhaal overkomt. Een bedrijfsfilm zorgt hiervoor! Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Het geeft klanten en partners een kijkje in uw organisatie.

Muziekvideo low.jpg

MUZIEKVIDEO's

Een muziekvideo, ook wel videoclip genoemd, is een video die artiesten gebruiken om hun muziek kracht bij te zetten en het nummer uit te beelden in een video. Dit maakt dat een nummer bekender kan worden en zorgt voor een groot bereik via kanalen als YouTube.

Drone video

Drone video's

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Wist u dat storymotion

al meer dan 10 jaar video, animatie en filmproductie ervaring in huis heeft

inspeelt op de kracht van emotie om zo merkbeleving te creëren

door krachtige storytelling altijd het verschil wil maken

cinematische commercials en promotiefilms maakt van bioscoop kwaliteit

ook effectieve videomarketing strategieën ontwikkeld

ervoor zorgt dat uw video gezien wordt

is begonnen als een traditionele videoproducent, maar zich heeft ontwikkelt naar fullservice Creative Video Agency

Een greep uit ons werk

Heeft u nog vragen over videoproducties?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00