top of page
Omslag de Rijk.png

Videoproductie

Films that matter.

Wat voor soort film zou passen bij uw onderneming? 

Of u nu ster bent op het gebied van technische oplossingen en installaties, mensen verblijd met uw diensten, de wereld mooier maakt met uw kunsten, of een webshop heeft met de beste service: video kan u helpen uw bericht, product, dienst en organisatie onder de aandacht te brengen en uw merkbeleving te versterken! Dit doen wij met een team van gepassioneerde storytellers. Van het creëren van een pakkende wervingsvideo, tot het maken van het ultieme visitekaartje: een bedrijfsfilm. Daag ons uit om uw verhaal op een unieke en vernieuwende manier te vertellen. Creating films that matter.

Lees verder

Een greep uit ons werk

met welke videoproductie zouden wij u kunnen helpen? 

Promotiefilm

Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep? Een promotiefilm is het antwoord. Een promotiefilm is een korte video die de kijker overtuigt en informeert over uw product of dienst. Ideaal om uw doelgroep op een snelle en doeltreffende manier te bereiken.

Wervingsvideo

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

pexels-pixabay-355948.jpg

Special Request?

Heeft u een andere wens of video uitdaging? Wij sparren daar graag met u over. Wij zijn gespecialiseerd in video en gaan graag uw uitdaging aan! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  Druk op de onderstaande button en kom in contact. 

Commercial

Inspirerend, opvallend, kort en krachtig, zo maakt u uw verhaal bekend met onze commercials. Door middel van onderzoek en krachtige concepten, ontwikkelen wij een creatieve commercial die uw verhaal presenteert aan de wereld en uw doelgroep aan u verbindt.

Employer branding

Employer branding is niet enkel een vacaturepagina of social media post, maar is een veel breder begrip. Wij maken samen met de klant een videomarketing strategie waarmee u nieuwe medewerkers gaat werven en uw employer branding ook effectief is.

Bedrijfsfilm

Wanneer u uw organisatie presenteert wilt u natuurlijk dat uw verhaal overkomt. Een bedrijfsfilm zorgt hiervoor! Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Het geeft klanten en partners een kijkje in uw organisatie.

Drone video

Drone video's

Een drone video, ook wel een luchtvideo genoemd, zijn video's gefilmd vanuit de lucht met een drone. Drone shots brengen dynamiek in uw video's en geven een andere kijk op uw onderneming, namelijk vanuit ongekende hoogte.

Ons team van storytellers

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom