Jouw videopartner in de zorg

Videoproducties voor de zorg

Videoproducties voor bedrijven en zorginstanties die het verschil willen maken.

Strategische videoproductie Amersfoort

Behaal jouw zorg doelen

Welkom bij Storymotion, waar we de kracht van verhalen gebruiken om de wereld van de zorg te transformeren. Als toegewijd videoproductiebedrijf begrijpen we dat de zorgsector unieke uitdagingen en kansen biedt. Daarom streven we ernaar om met onze creatieve visie en technische vaardigheden impactvolle videocontent te creëren die de missie en visie van zorgorganisaties weerspiegelt.

Herken jij deze zorg doelen? Dan kunnen wij helpen!

  • Meer zorg personeel werven?
  • Laten zien waar je uniek in bent?
  • Jouw organisatie onder de aandacht brengen?
  • Jullie zorg boodschap overbrengen?

Bekijk ons werk in de ZORG

Bedrijven uit de zorg die je voor gingen

Videoproductie specialist in de zorg

Waarom een videoproductie laten maken bij storymotion?

Onze passie ligt in het vertellen van menselijke verhalen die de complexiteit en de menselijkheid van de zorgsector belichten. Of het nu gaat om het delen van inspirerende patiëntverhalen, het presenteren van innovatieve behandelmethoden of het tonen van de dagelijkse heldendaden van zorgverleners, wij geloven in de kracht van video om emoties te raken en betrokkenheid te creëren.

Bij Storymotion begrijpen we dat elke zorgorganisatie uniek is, met zijn eigen doelen en boodschappen. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte videocontent te produceren die hun specifieke behoeften weerspiegelt. Of het nu gaat om het maken van wervende promotievideo’s, educatieve trainingsvideo’s of krachtige documentaires, wij streven ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen op het scherm.

Ons ervaren team van videografen, editors en storytellers staat klaar om samen te werken met zorginstellingen van elke omvang. Of u nu een klein lokaal ziekenhuis bent of een toonaangevende onderzoeksinstelling, wij zijn er om u te helpen uw boodschap te verspreiden en impact te maken.

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Videoproductie voor de zorg laten maken

Welke videoproductie past bij jullie?

Commercial

Een commercial is een korte, maar zeer krachtige video, die wordt gebruikt om een product, dienst of merk te promoten via verschillende mediakanalen.

Promotiefilm

Een promotiefilm is een video die de voordelen en waarde van een product of dienst laat zien. Hiermee verhoog je de verkopen en vergroot je de naamsbekendheid.

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm is het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Laat zien wie je bent en waarom (nieuwe) klanten zaken met jou willen doen. Geef ze een kijkje in jouw organisatie.

Wervingsfilm

Een wervingsfilm is een video die een bedrijf promoot als aantrekkelijke werkgever. Het doel is om zo toptalent aan te trekken, te behouden en een sterk team op te bouwen.

Drone film

Een drone film is een film met dynamiek, snelheid en hoogte. Onze drone piloten vliegen om de hoogste torens, snelste auto’s en door de meest moderne gebouwen.

SPECIAL REQUEST

Heb jij een andere wens of video uitdaging? Of wil je gewoon even sparren over de vele opties? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Videoproducties voor de zorg

Dit is Storymotion

Bij Storymotion geloven we in de kracht van video om de wereld te veranderen. Laten we samenwerken om de verhalen van de zorgsector te delen en een positieve impact te creëren op het leven van mensen overal ter wereld. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen om uw visie tot leven te brengen door middel van meeslepende videocontent.

De video agency voor de zorg

Een videoproductie laten maken als zorginstantie?

Video Creëert verbindingSpeelt in op emotieVersterkt je merkMaakt impact

Ben jij op zoek naar een videoproductiebedrijf die de zorg begrijpt en weet hoe jullie verhaal het best en meest effectief aan de wereld gepresenteerd kan worden? Laten we dan eens kennis maken. Het is tijd om je verhaal te presenteren aan de wereld.
So, what’s your story?

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!