top of page

Wervingsvideo laten maken

We do the filming, you do the hiring.

Als organisatie is het belangrijk dat u een sterk team heeft. Maar zo’n team bouw je niet zomaar. Daarvoor moet u de juiste mensen vinden die echt bij u en uw organisatie passen. Een sterke wervingsvideo is dan onmisbaar. Potentiële kandidaten kunnen zo daadwerkelijk uw bedrijf en de werksfeer ervaren. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen opvalt, maar ook onderscheidend bent. Zo krijgt u meer aanmeldingen en kunt u betere kandidaten werven.  

Wat is een wervingsvideo?

Een wervingsvideo, ook wel vacaturevideo of recruitmentvideo genoemd, is een video die de openstaande functie(s) binnen uw bedrijf mooi en sfeervol presenteert. Dit gaat vaak in combinatie met animaties, infographics, sfeerbeelden en interviews om zo de informatie extra kracht bij te zetten. 

Deze bedrijven gingen u voor:

Waarom een wervingsvideo 

laten maken bij storymotion?

Storymotion maakt bij het produceren van hun videoproducties gebruik van verschillende onderzoeksmethoden en technieken. Hieronder valt ook doelgroep onderzoek. Dit zorgt ervoor dat de video’s die gedeeld worden altijd aansluiten op de doelgroep en daardoor dus een zo hoog mogelijke kans van slagen hebben. De video vacatures van Storymotion zijn hierdoor al door verschillende klanten als zeer effectief ervaren.

Het proces

het proces naar jouw Wervingsfilm

Wilt u een Wervingsvideo laten maken?

Als u mensen werft wilt u kunnen kiezen uit de beste kandidaten. Met een wervingsvideo zorgt u hiervoor! In tegenstelling tot tekstuele vacatures, laat u met een wervingsvideo zien wie u bent als organisatie. Op die manier trekt u de mensen aan die echt bij uw organisatie passen.

Het is tijd voor personeel

Vul openstaande vacatures

Zeg dag tegen simpele vacatureteksten

Vraag meer informatie of een offerte aan voor een wervingsvideo en wij zullen contact met u opnemen

We vallen u niet lastig met onnodige e-mails en nieuwsbrieven

Bedankt voor je bericht!

Aanvragen

Een greep uit ons werk

Zie onderstaande voorbeelden van wervingsvideo's