CASES

SOME BEAUTIFUL STORIES

Check out our featured cases. We describe the challenges our clients faced and how we translated them into powerful video productions.

 • Hollander Techniek Bedrijfsfilm

  Hollander Techniek was op zoek naar een manier om hun bestaande en potentiële klanten een kijkje te geven in hun bedrijf. Hierbij was het belangrijk het gevoel van kennis en kunde waarover Hollander Techniek beschikt, over te brengen op de kijker.
 • Den Hartogh Logistics - Chauffeur

  Den Hartogh Logistics – Chauffeur

  Den Hartogh is een transportbedrijf en van oorsprong een echt Rotterdams familiebedrijf met een gezellige sfeer. Wij zochten de combinatie tussen het rauw Rotterdamse karakter en het professionele internationale imago.
 • Hollander Techniek – Wervingsfilm Campagne

  Als je als werkzoekende één van deze video's ziet, dan weet je dat je aan de slag zal gaan bij een leuke organisatie, bomvol met mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en de regie te pakken over jouw baan!
 • Audi – Commercial

  Kort en krachtig moest de commercial worden voor de RS6. Verleidelijk en tevens ietwat mysterieus. De commercial moet interesse en verlangen opwekken. Bekijk de film en oordeel zelf!
 • De Rijk – Brand Film

  De Rijk is een bedrijf met een echte 'Need for Speed'. Maar hoe laat je dit nu zien op een vernieuwende manier? Met de kernwaardes van snelheid, humor en liefde voor het product en hun klanten, zijn wij tot het concept: Need for Speed gekomen. De focus ligt in deze Brand Film op snelheid en humor, met een knipoog naar het stukje "liefde" voor het product 😉
 • Infomedics – Brand Film

  De ouderwetse kerstman is natuurlijk verouderd en moet vernieuwd worden. Net als dat Infomedics wil vernieuwen. De kerstman stapt in een nieuw pak en neemt afscheid van zijn oude uiterlijk. Dit gebeurt op een spectaculaire wijze. Bekijk en lees het hier!
THIS IS WHAT WE BELIEVE IN

Film Creates connectionInforces your brandMakes impactRecovers your target audienceTells a storyIncreases your fan baseResponds to emotion

Video Taps into emotionReserves your target audienceImproves your brandCreates connectionMakes impactTells a storyIncreases your fan base

Curious about the possibilities for your company? Contact us. We are happy to brainstorm with you about a unique concept, where we can make a lasting impression among your target group.

Let's have a chat

We are available Monday through Friday from 9 a.m. to 6 p.m. or come visit us in Amersfoort!