CASES

SOME BEAUTIFUL STORIES

Bekijk onze uitgelichte cases. We beschrijven welke uitdaging de klant had en hoe we dit hebben vertaald naar een krachtige videoproductie.

 • De Rijk – Brand Film

  De Rijk is een bedrijf met een echte 'Need for Speed'. Maar hoe laat je dit nu zien op een vernieuwende manier? Met de kernwaardes van snelheid, humor en liefde voor het product en hun klanten, zijn wij tot het concept: Need for Speed gekomen. De focus ligt in deze Brand Film op snelheid en humor, met een knipoog naar het stukje "liefde" voor het product šŸ˜‰
 • Hollander Techniek – Wervingsfilm Campagne

  Als je als werkzoekende Ć©Ć©n van deze video's ziet, dan weet je dat je aan de slag zal gaan bij een leuke organisatie, bomvol met mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en de regie te pakken over jouw baan!
 • Hollander Techniek Bedrijfsfilm

  Hollander Techniek was op zoek naar een manier om hun bestaande en potentiƫle klanten een kijkje te geven in hun bedrijf. Hierbij was het belangrijk het gevoel van kennis en kunde waarover Hollander Techniek beschikt, over te brengen op de kijker.
 • Audi – Commercial

  Kort en krachtig moest de commercial worden voor de RS6. Verleidelijk en tevens ietwat mysterieus. De commercial moet interesse en verlangen opwekken. Bekijk de film en oordeel zelf!
 • Infomedics – Brand Film

  De ouderwetse kerstman is natuurlijk verouderd en moet vernieuwd worden. Net als dat Infomedics wil vernieuwen. De kerstman stapt in een nieuw pak en neemt afscheid van zijn oude uiterlijk. Dit gebeurt op een spectaculaire wijze. Bekijk en lees het hier!
 • Den Hartogh – Chauffeur

  Den Hartogh is een transportbedrijf en van oorsprong een echt Rotterdams familiebedrijf met een gezellige sfeer. Wij zochten de combinatie tussen het rauw Rotterdamse karakter en het professionele internationale imago.
HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creƫert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Video Speelt in op emotieBereikt je doelgroepVersterkt je merkCreƫert verbindingMaakt impactVertelt een verhaalVergroot je fanbase

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!