Promotiefilm2023-10-27T15:30:49+02:00
Kom onder de aandacht bij jouw doelgroep

Professionele promotiefilm laten maken

Door een promotiefilm te laten maken onderscheid jij je van de concurrentie, vergroot je de naamsbekendheid en verhoog je de omzet.

Verhoog je naamsbekendheid en omzet

Waarom een promotievideo laten maken

Een professionele promotiefilm laten maken is essentieel als jij jouw bedrijf en aanbod op een aantrekkelijke en boeiende manier wilt presenteren. Door te focussen op dat wat jou bijzonder maakt, ontwikkelen wij een effectieve promotiefilm die jouw doelgroep aanspreekt. Hierdoor kan jij je onderscheiden van de concurrentie, vergroot je de naamsbekendheid en verhoog je de omzet.

So, what's your story?

Wat is een promotiefilm?

Een promotiefilm, ook wel promofilm of promotievideo genoemd, is een korte videoproductie van ongeveer een minuut. Het laat de kenmerken, voordelen en waarde van een product, dienst of merk zien. Dit om interesse te wekken, verkopen te stimuleren en naamsbekendheid en loyaliteit op te bouwen.

Het doel van een promotiefilm laten maken is om een ​​product, dienst, evenement of merk op een visueel aantrekkelijke en meeslepende manier onder de aandacht te brengen. Promotiefilms zijn gemaakt om de aandacht van de doelgroep te trekken. Het uiteindelijke doel van een promotiefilm is om de betrokkenheid van het publiek te stimuleren, de merkbekendheid te vergroten en het gedrag van de afnemers te beïnvloeden om tot aankoop over te gaan.

Bekijk onze recente promotiefilms

Storymotion promotiefilms

 • Promotiefilm

  Roast Bistro Bar

 • Promotiefilm

  TotalEnergies

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Ontdek het in 90 seconden

Het proces naar jouw promotiefilm

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Promotiefilm laten maken
Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel schakelen
en flexibel

Strategische en ervaren partner

De zekerheid
van tevredenheid

Kom hier in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie over een promotiefilm laten maken, eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over een promotiefilm? Dat begrijpen we. Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Hoelang duurt het maken van een promotiefilm?2023-06-29T13:35:22+02:00

Het maken van een promotiefilm duurt gemiddeld 2-6 weken. Het proces van een videoproductie bevat verschillende onderdelen waardoor een precieze tijdsindicatie pas mogelijk is na overleg. Het is erg afhankelijk van de complexiteit van het project, waarbij we soms ook afhankelijk zijn van de tijd en flexibiliteit van jullie organisatie. Met korte lijntjes kunnen wij het snelst onze projecten opleveren.

Heb je de promotiefilm nog sneller nodig? Indien onze planning dat toestaat, behandelen wij ook spoedaanvragen. Om zo snel mogelijk het proces in gang te zetten kun je telefonisch contact opnemen.

Voor wie is een promotiefilm?2023-06-29T13:53:15+02:00

Een promotiefilm is bedoeld voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een effectieve manier om hun producten, diensten of merk te promoten en hun doelgroep te bereiken. Met een professionele promotiefilm kunnen ze hun boodschap op een visueel aantrekkelijke en overtuigende manier overbrengen, waardoor ze de aandacht trekken en potentiële klanten aanspreken.

Wat zijn de voordelen van een promotiefilm?2023-06-29T13:45:43+02:00

De voordelen van een promotiefilm zijn heel uiteenlopend, van verhoogde conversies en verkopen tot het highlighten van USP’s. Daarom hebben wij een lijstje met de belangrijkste voordelen opgesomd:

 • Effectief promoten: Promotievideo’s bieden een effectieve manier voor bedrijven en organisaties om hun producten, diensten of merk te promoten. Uit een onderzoek van Wyzowl blijkt dat 84% van de consumenten zegt dat ze een product of dienst eerder zullen kopen na het bekijken van een video.
 • Video maakt het onderscheidend: Het visuele aspect van een promotievideo maakt het gemakkelijker om de voordelen en kenmerken van een product of dienst te presenteren. Volgens Google geeft 50% van de internetgebruikers de voorkeur aan video’s bij het verkrijgen van productinformatie.
 • Online engagement vergroten: Promotievideo’s vergroten de betrokkenheid van het publiek. Volgens een onderzoek van Forbes hebben video’s een gemiddelde betrokkenheid van 1200% in vergelijking met tekst en afbeeldingen gecombineerd.
 • Merkidentiteit versterken: Een promotievideo kan de merkidentiteit versterken en een blijvende indruk achterlaten bij potentiële klanten. Volgens een rapport van Animoto zegt 64% van de consumenten dat ze eerder geneigd zijn om een product online te kopen na het bekijken van een promotievideo.
 • Vergroot je online bereik: Promotievideo’s hebben een groter bereik en potentieel voor virale verspreiding op sociale media. Volgens Cisco zal tegen 2022 video 82% van al het internetverkeer vertegenwoordigen.
 • Versterk de professionaliteit en geloofwaardigheid: Een goed geproduceerde promotievideo kan de geloofwaardigheid en professionaliteit van een bedrijf of merk versterken. Uit een onderzoek van Brightcove blijkt dat 55% van de consumenten van mening is dat bedrijven met video’s betrouwbaarder overkomen.
 • Verkoop en conversie verhogen: Promotievideo’s verhogen de conversie en verkoop. Volgens een studie van Vidyard zegt 71% van de marketeers dat video een hogere conversieratio heeft dan andere vormen van content.

Deze voordelen benadrukken waarom promotiefilms één van de meest waardevolle marketingmiddelen zijn om de zichtbaarheid, betrokkenheid, merkreputatie en verkoopresultaten van bedrijven te verbeteren.

Hoeveel kost het om een promotiefilm te laten maken?2023-06-29T13:44:29+02:00

De kosten van een promotiefilm kunnen sterk variëren. Het is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Het begint allemaal met de complexiteit van het project: denk aan de duur van de video, het aantal draaidagen, special effects, de apparatuur die nodig is op de draaidagen, hoeveel verschillende experts nodig zijn voor het project, aantal acteurs en/of voice-overs, de locatie(s), het aantal dagen dat nodig is voor opnames, eventuele 2D of 3D effecten en de montagetijd van de video.

Wil jij passend advies voor jullie huidige situatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de bovenkant