En video zonder strategie is maar een video

Video Strategie

Een video strategie is het plan om jouw doelgroep te bereiken, zodat je deze met zekerheid aan jouw organisatie kan binden met video.

Het plan om jouw doelgroep te bereiken met video

Wat is een video strategie?

Een video strategie is het strategische plan achter de video. In dit plan doen wij onderzoek naar jouw doelgroep, concurrenten, doelen, uitdagingen, positionering en imago. Een video strategie is echt de blauwdruk van elke video die wij produceren. Het bepaalt de koers en keuzes die wij maken in en voor de videocontent. Of het nu gaat om een commercial, brandfilm, bedrijfsfilm of promotiefilm, met de juiste strategie gaan jouw video’s het verschil maken.

Wat is je doel?
Wil jij meer sales genereren, een nieuw product lanceren, nieuwe medewerkers werven of jouw merkverhaal op een unieke en inspirerende manier vertellen?
Huidige uitdagingen?
Heb jij last van teruglopende verkopen, wil jij de verbinding met je doelgroep verbeteren, heb jij een lage interactie en response op online video content of moeite met het werven van medewerkers? Wij kunnen helpen.
Positionering
Video is hét middel om de doelgroep te laten zien en te laten voelen hoe jij je als bedrijf of merk wilt positioneren.
Imago
Het imago dat jij hebt of wilt hebben kan sterk beïnvloed worden door video. Wil jij laten zien dat je duurzaam bezig bent of juist focust op blije en tevreden klanten? Wij helpen jou met het versterken van jullie imago.
Doelgroep
De juiste video strategie stelt je in staat om je doelgroep te bereiken op de locaties en platformen waar zij actief zijn. Wij onderzoeken welke platformen dit zijn en welke videocontent hier het beste op aansluit.

Waarom een video strategie bij Storymotion

Ondanks dat het verhaal van een video erg belangrijk is, wordt de effectiviteit van videocontent door meerdere factoren beïnvloed. Denk aan de tone-of-voice, stijl, type, boodschap en call-to-action van de videocontent. Wij kijken naar jouw behoeften en uitdagingen. Hoe kunnen wij hier het verschil in maken met video. Soms is één video simpelweg niet genoeg om dit doel te bereiken. Wij helpen daarom met het opzetten van een strategie die dit wel kan, denk aan campagnes, reclame, een online videoreeks of breed inzetbare video advertenties.

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

ONTMOET ONS

TEAM VAN STRATEGISCHE STORYTELLERS

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

KOM HIER IN CONTACT OF VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie aanvragen over een video strategie laten maken, eens afspreken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!