Social Video2024-06-07T11:43:29+02:00
Don’t follow trends, set them

Social videos

Blijf online relevant met zichtbare videocontent die past bij je merk, je uitstraling en het verhaal dat je wilt vertellen.

Waarom social videos laten maken

Bereik en raak je doelgroep online

Social video zorgt voor meer online engagement. Het doel is om je bereik te vergroten, volgers uit te breiden, je relevantie te verhogen en leads te genereren. Social video’s zijn video’s gemaakt voor sociale media platforms zoals Facebook, Instagram of TikTok. Hiermee trek je de aandacht van de kijker en creëer je betrokkenheid.

So, what's your story?

Wat is social video?

Een social video, ook wel social videomarketing genoemd, is een korte, boeiende of deelbare videoproductie die is ontworpen om een publiek op sociale mediaplatforms te vermaken. Tegelijk kan de video informeren of inspireren. Een social video is het perfecte middel voor effectieve videomarketing. Het is namelijk een korte professionele videoproductie die speciaal gemaakt is voor kanalen als TikTok, Instagram, Facebook, YouTube en LinkedIn.

Wij creëren pakkende content die aansluit bij jouw doelgroep online en past bij de kernwaarden van jouw organisatie. Als je op social media relevant wilt blijven, moet je online zichtbaar zijn met video en je content relevant houden. Relevantie op social media is geen geluk of toeval, het is een keuze. Wij helpen met het bedenken en produceren van interessante, unieke, vernieuwende en relevante video content.

Herken je één of meerdere social media doelen?

Social video helpt met het realiseren van social media doelen. Onderstaand een lijst van doelen waarbij social video het verschil maakt:

 • Creëren van meer volgers
 • Verhogen van het aantal likes
 • Meer sales generen
 • Meer leads ontvangen
 • Hogere bekendheid
 • Meer online engagement
 • Hogere conversie
 • Betere marketing ROI
 • Groter social media bereik
 • Meer autoriteit online

Wij helpen en adviseren graag om samen met jou te kijken naar jullie behoefte en daar passende social videos voor te creëren.

“Don’t follow trends, set them.”

Bekijk recente social video’s

Social Video

Nintendo

Social Video

IMK Opleidingen

Social Video

Roast Bar

Social Video

MT/Sprout

Social Video

Johnnie Walker

 • Social Video

  Roast Bar

 • Social Video

  MT/Sprout

 • Social Video

  IMK Opleidingen

Bekijk onze recente Social Video’s

Waarom een social video laten maken bij Storymotion? Dat vertellen we je graag:

Snel
schakelen en
flexibel

Snel schakelen en flexibel

Persoonlijke aandacht zoals het hoort

100% tevredenheid is een garantie

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Ontdek het in 90 seconden

Het proces naar jouw Social Video

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Social video laten maken
Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel schakelen
en flexibel

Strategische en ervaren partner

De zekerheid
van tevredenheid

Kom hier in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie over een social videos laten maken, eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over social video’s? Dat begrijpen we. Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Ga naar de bovenkant