Drone Film2024-04-06T15:32:45+02:00
Professionele drone film laten maken

Cinematische beelden van ongekende hoogte

Geef jouw beelden dynamiek, snelheid en hoogte mee.

Waarom een drone film laten maken

De kracht van een drone film

Een drone film is een videoproductie met dynamiek, snelheid en hoogte. Onze drone piloten vliegen om de hoogste torens, snelste auto’s en door de meest moderne gebouwen. Dit vanuit een adembenemend en uniek perspectief. Drone video’s geven jouw videoproductie een extra dimensie.

So, what's your story?

Wat is een Drone film?

Een drone film, ook vaak drone video genoemd, is een video, gefilmd vanuit de lucht met een drone. Drone shots brengen dynamiek in jouw video en geven een andere kijk op jouw onderneming, locatie of event, namelijk vanuit ongekende hoogte. Dit resulteert in verbluffende shots die een extra dimensie toevoegen aan jouw videoproductie. Onze drone piloten vliegen met veel ervaring en passie, om zo de mooiste drone video’s te kunnen maken.

Drone film

Drone Film

Bekijk onze recente drone films

Waarom een drone film laten maken bij Storymotion? Dat vertellen we je graag:

Snel schakelen en flexibel

Persoonlijke aandacht zoals het hoort

100% tevredenheid is een garantie

Bekijk onze recente drone films

Waarom jouw drone film laten maken bij Storymotion? Dat vertellen we je graag:

Snel
schakelen en flexibel

Snel schakelen en flexibel

Persoonlijke aandacht zoals het hoort

100%
tevredenheid is een garantie

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Ontdek het in 90 seconden

Het proces naar jouw drone film

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Drone film laten maken
Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel schakelen
en flexibel

Strategische en ervaren partner

De zekerheid
van tevredenheid

Kom hier in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie over een drone film laten maken, eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over een drone films? Dat begrijpen we. Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Hoeveel kost het om een drone film te laten maken?2023-06-30T16:32:13+02:00

De kosten van een drone film kunnen sterk variëren omdat het afhankelijk is van veel verschillende factoren. Wil je enkel de dronebeelden met of zonder muziek en/of voice-over? Wil je een aantal drone beelden combineren met een andere video? De complexiteit van het project heeft invloed op de kosten. Hierbij kun je denken aan acteurs, duur van de video, locatie, overige apparatuur dat nodig is, acteurs, 2D of 3D effecten en meer. Zo heb je een dronevideo voor € 600,-, maar ook voor € 5.000,-.

Wil jij passend advies of een prijsschatting voor jouw project? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het maken van een drone film?2023-06-30T16:33:23+02:00

Het proces van het maken van een drone film kan erg variëren maar duurt gemiddeld 1-3 weken. Het proces van een videoproductie bevat verschillende onderdelen waardoor een precieze tijdsindicatie pas mogelijk is na overleg. Het is erg afhankelijk van de complexiteit van het project, waarbij we soms ook afhankelijk zijn van de tijd en flexibiliteit van jullie organisatie. Met korte lijntjes kunnen wij het snelst onze projecten opleveren.

Zit er spoed achter de drone film? Indien onze planning dat toelaat, behandelen wij ook spoedaanvragen.

Wat zijn de voordelen van een drone film?2023-06-30T16:36:38+02:00

Het laten maken van een drone film, of drone beelden biedt veel voordelen waaronder bijvoorbeeld merk-differentiatie, en een positiever merkimago. Hieronder geven wij een opsomming van een aantal voordelen van het laten maken van een drone video en de effecten die het heeft op kijkers:

  • Verhoogde betrokkenheid: Video’s zorgen voor meer betrokkenheid dan alle andere marketinguitingen. Drone video’s bieden namelijk unieke en adembenemende perspectieven die de aandacht van kijkers trekken.
  • Merkbekendheid & differentiatie: Door drone video’s te gebruiken, kan een organisatie, bedrijf of merk zich onderscheiden van de concurrentie. Het geeft visueel aantrekkelijke en opvallende beelden die de aandacht van kijkers trekken.
  • Verbeterde klantbetrokkenheid & Customer Journey: Drone video’s kunnen een boeiende en meeslepende kijkervaring geven. Ze kunnen kijkers het gevoel geven dat ze zich op een plek bevinden waar ze fysiek niet kunnen zijn. Door aantrekkelijke drone video’s te maken, kunnen organisaties de betrokkenheid van klanten vergroten en een positieve klantreis creëren.
  • Hogere conversie: Drone films zijn een krachtige tool om producten, diensten of bestemmingen op een overtuigende manier te presenteren, waardoor de kans groter is dat kijkers overgaan tot aankoop. Het bieden van gedetailleerde, luchtopnames kan ook bijdragen aan het vertrouwen van klanten bij het maken van aankopen.

Positieve associaties & merkimago: Het gebruik van drone video’s kan een positief merkimago creëren en associaties oproepen zoals innovatie, creativiteit en moderniteit. Het investeren in mooie drone video’s laat zien dat een organisatie bereid is te investeren in kwaliteit en een meeslepende merkervaring te bieden. Dit zorgt voor meer vertrouwen en loyaliteit van klanten.

Voor wie is een drone film?2023-06-30T16:30:15+02:00

Drone films kunnen gebruikt worden door bedrijven in veel verschillende sectoren voor allerlei doeleinden. Het belangrijkste is dat de kijker opgaat in de ervaring, door nieuwe speciale perspectieven te laten zien.

Het kan gaan om mooie eigendommen binnen de vastgoed, natuur- en cultuur, bedrijven, merken, beelden voor reisorganisaties of milieu-/natuurbeschermingsorganisaties vast te leggen. Van evenementen tot de video-/ filmindustrie voor indrukwekkende actie opnames en meer.

Ben je benieuwd waar jij drone beelden voor kan inzetten en wil je dat we meedenken met jouw bedrijf en vraag? Dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Ga naar de bovenkant