The story behind Storymotion

Over ons

Maak kennis met Storymotion, een gedreven videoproductiebedrijf uit Amersfoort

MEER DAN ZOMAAR EEN VIDEOPRODUCTIEBEDRIJF UIT AMERSFOORT

Dit. is. Storymotion.

Wij maken Films. That. Matter. Dat betekent voor jou dat wij er alles aan doen om jouw verhaal te vertellen op een manier die aanslaat bij jouw doelgroep. We maken niet alleen video’s; wij creëren ervaringen die verbinden, boeien en inspireren door middel van krachtige storytelling. Met een focus op kwaliteit, samenwerking en creativiteit, werken we nauw met jou samen om jouw unieke behoeften te begrijpen. Van commercials tot bedrijfsfilms, wij hebben de vaardigheden en expertise om jouw visie tot leven te brengen. Laten we er samen iets onvergetelijks van maken.

Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf uit Amersfoort zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel
schakelen en flexibel

Persoonlijke aandacht zoals het hoort

100%
tevredenheid is een garantie

BEGONNEN ALS EEN VRIENDSCHAP

Storymotion is begonnen vanuit een vriendschap en een gedeelde passie. De twee oprichters delen een passie voor film. In hun vrije tijd waren ze dan ook veel bezig met het maken van video’s en “acteren” voor de camera. Later hebben zij van hun passie, hun beroep gemaakt. Met als basis de vriendschap, hun gedeelde creativiteit en liefde voor video en film. Inmiddels bestaat Storymotion uit een team van 12 creatievelingen: van filmmakers, storytellers tot ontwerpers. Gedreven door een gedeelde passie en gestuurd door een gezamenlijke missie, vertellen wij het verhaal van onze klanten en creëren wij films die ertoe doen!

So, what's your story?

Videoproducties waar wij trots op zijn

Bekijk ons werk

We laten graag zien dat we goed zijn in wat we doen. Maak kennis met een greep uit ons werk.

 • Wervingsfilm

  Royal Den Hartogh Logistics

 • Commercial

  De Nieuwe Bibliotheek

 • Social Video

  IMK Opleidingen

 • Brand Film

  De Rijk

ONZE MISSIE: FILMS. THAT. MATTER.

Video Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Video Speelt in op emotieBereikt je doelgroepVersterkt je merkCreëert verbindingMaakt impactVertelt een verhaalVergroot je fanbase

Wij creëren Films. That. Matter. Dit betekent voor jou als bedrijf, merk of reclamebureau, dat elke film die wij maken ertoe doet, onderscheidend is, uniek is, gezien mag worden en een doel heeft. Dit kan zijn: de merkbeleving versterken; je bedrijf beter op de kaart zetten; meer sales genereren of een nieuw product succesvol lanceren. Wat je doel ook is, wij zorgen dat je met onze films dat doel gaat halen.

So, What’s your story?

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!