Brand Film2024-04-06T15:31:11+02:00
Professionele brand film laten maken

Brand film

Ontketen de ware kracht van video voor jouw brand. Wij maken niet alleen een brand film; wij creëren een ervaring die een blijvende indruk achterlaat.

Waarom een brand film laten maken

De kracht van een brand film

Een brand film is een filmisch meesterwerk dat het verhaal van een merk vertelt. Het laat zijn unieke kwaliteiten, ambities en krachten op een creatieve en impactvolle manier zien. Door onze krachtige storytelling methoden spelen onze brand films in op emotie. Hierdoor willen (nieuwe) klanten zich identificeren met jouw merk.

Of je nu een nieuw product lanceert, een nieuwe merkidentiteit communiceert of gewoon de naamsbekendheid wilt vergroten, een brand film gaat je helpen je doelen te bereiken. Een brand film is ontworpen om een diepe band te creëren tussen jouw merk en je doelgroep, met als doel om een blijvende indruk op kijkers te maken en merkloyaliteit te versterken. Of deze nu komt op jouw website, online campagne of op tv, wij zorgen dat jouw verhaal overkomt.

So, what's your story?

Wat is een Brand Film?

Een brand film, ook wel een merkvideo, commercial of reclame genoemd, is ontworpen om een diepe band te creëren tussen jouw merk en je doelgroep. Het doel is om een blijvende indruk op kijkers te maken en merkloyaliteit te versterken. Of je nu een nieuw product lanceert, een nieuwe merkidentiteit communiceert of gewoon de naamsbekendheid wilt vergroten, een brand film gaat je helpen die doelen te bereiken.

We weten dat jouw merk meer is dan alleen een logo of een product. Het is een verhaal dat het verdient om verteld te worden. Daarom nemen we de tijd om de unieke persoonlijkheid, cultuur en stem van jouw merk te begrijpen en te vertalen naar een unieke videoproductie.

Een brand film moet een ervaring zijn voor de kijker, een ervaring die je bijblijft. Wij zorgen dat jouw brand film een onvergetelijke indruk achterlaat.

Bekijk onze recente brand films

Storymotion Brand films

 • Brand Film

  De Rijk

 • Brand Film

  Infomedics

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Ontdek het in 90 seconden

Het proces naar jouw brand film

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Brand film laten maken
Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel schakelen
en flexibel

Strategische en ervaren partner

De zekerheid
van tevredenheid

Kom hier in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie over een brand film laten maken, eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over brand films? Dat begrijpen we. Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een brand film?2023-06-30T17:10:51+02:00

Brand films, ook wel reclames of commercial genoemd, hebben veel verschillende voordelen; van klantenbinding en merkpositionering tot het versterken van je merk en zijn unieke aspecten. Hieronder hebben wij alvast een opsomming gegeven van een aantal voordelen van het laten maken van een brand film:

 • Merkidentiteit & imago laten zien: Door een brand film kun je het verhaal van jouw merk en zijn unieke cultuur, persoonlijkheid, sterke kanten, overtuigingen en waarden laten zien aan de klant op een visuele manier. Een brand film verteld een verhaal, het verhaal van jouw merk.
 • Versterken merkpositionering: Een brand film versterkt de merkpositie door het creëren van een emotionele connectie met de kijkers. Volgens een onderzoek van Forrester Research heeft 85% van de consumenten de voorkeur voor merken die een sterke emotionele connectie hebben met hen. Het hebben van een professioneel geproduceerde reclame kan een concurrentievoordeel bieden door het merk te onderscheiden van anderen in de markt. 
 • Merkbekendheid vergroten: Door een brand film te maken, kunnen organisaties de bekendheid van hun merk vergroten. Je creëert namelijk herkenbaarheid onder je doelgroep en zorgt voor een blijvende indruk.
 • Klantvertrouwen: Brand films kunnen helpen om de authenticiteit van een merk te communiceren, waardoor het vertrouwen van het publiek wordt vergroot. Volgens het Authentic Brands Study van Cohn & Wolfe zegt 91% van de consumenten dat ze merken vertrouwen die authentiek zijn.
  Transparantie: Een brand film kan gaan over de interne organisatie waarin je op een transparante manier kunt laten zien wat er in de organisatie speelt. Door een inspirerende video speel je in op de gevoelservaring van kijkers. Zo bepaal jij wat de kijkers zien en wat je ze graag wilt meegeven over je bedrijf.
 • Herkenning door storytelling: Een merk video is een handige manier voor effectieve storytelling, waardoor organisaties hun merkverhaal op een boeiende en meeslepende manier kunnen delen. Volgens een studie van OneSpot blijkt dat storytelling de merkherkenning met 20 keer kan verhogen.
Voor wie is een brand film?2023-06-30T17:11:14+02:00

Brand films zijn merkfilms voor merken die hun echte verhaal willen vertellen en een ervaring willen creëren voor de kijker. Dit kan gaan over het verhaal van het merk zelf of producten en diensten. Een brand film kan gebruikt worden voor televisie, internet, online platforms en andere media kanalen. Brand films kunnen worden ingezet door zowel grote internationale merken als lokale nationale merken, om merkidentiteit en imago te laten zien, de merkpositionering te versterken en een sterke band te creëren met de doelgroep.

Hoeveel kost het om een brand film te laten maken?2023-06-30T17:10:32+02:00

De kosten van een brand film kunnen sterk variëren omdat het afhankelijk is van veel verschillende factoren. Het begint allemaal met de complexiteit van het project: denk aan de duur van de video, het aantal draaidagen, special effects, de apparatuur die nodig is op de draaidagen, hoeveel verschillende experts nodig zijn voor het project, aantal acteurs en/of voice-overs, de locatie(s), het aantal dagen dat nodig is voor opnames, eventuele 2D of 3D effecten en de montagetijd van de video. 

Wil jij passend advies voor jullie huidige situatie? Neem dan contact met ons op.

Hoelang duurt het maken van een brand film?2023-06-30T17:12:00+02:00

Het proces van het maken van een brand film kan erg variëren maar duurt gemiddeld 3-6 weken. Het proces van een brand film bevat verschillende onderdelen waardoor een precieze tijdsindicatie pas mogelijk is na overleg. Het is erg afhankelijk van de complexiteit van het project, waarbij we soms ook afhankelijk zijn van de tijd en flexibiliteit van jullie organisatie. Andere factoren zijn de locatie, acteurs, aantal filmdagen en de complexiteit van de montage. Dit stemmen we uiteraard van tevoren af met jullie, zodat jullie geen verrassingen hebben achteraf.

Zit er meer haast achter je brand film? Indien onze planning dit toelaat, behandelen wij ook spoedaanvragen. Om zo snel mogelijk het proces in gang te zetten kun je telefonisch contact opnemen.

Ga naar de bovenkant