Bedrijfsfilm2024-04-06T15:25:44+02:00
Het ultieme visitekaartje

Professionele bedrijfsfilm laten maken

Laat zien wat je in huis hebt door een professionele bedrijfsfilm te laten maken die je verhaal écht vertelt.

De kracht van een professionele bedrijfsfilm

Waarom een bedrijfsfilm laten maken

Ben jij op zoek naar een manier om jouw publiek te bereiken en de missie, waarden en cultuur van jouw bedrijf te laten zien? Dan is een bedrijfsvideo het perfecte middel. Een sterke en unieke bedrijfsfilm kan een aanzienlijke impact hebben. Daardoor kan jij vertrouwen opbouwen bij jouw klanten, laten zien waar jouw kracht ligt en jouw organisatie onderscheiden van concurrenten. Een bedrijfsfilm is de krachtigste eerste indruk van jouw bedrijf.

So, what's your story?

Wat is een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm, ook wel bedrijfsvideo of corporate video genoemd, is het ultieme visitekaartje van jouw bedrijf. Het geeft prospecten, klanten en partners een kijkje in jouw organisatie. Een bedrijfsfilm laat zien waarom zij zaken met jullie willen doen. Het vertelt waar jullie expertise ligt en hoe jullie je onderscheiden van de concurrentie.

Een bedrijfsfilm is een videoproductie die de identiteit, missie, cultuur, visie en activiteiten van een bedrijf weergeeft. Het is daardoor het ultieme visitekaartje. Het laat zien waar de kracht ligt van de organisatie. Er is geen enkel ander marketingmiddel die dat zo sterk kan als een professionele bedrijfsfilm. De lengte van een bedrijfsfilm ligt vaak tussen de één en twee minuten.

Bekijk onze recente bedrijfsfilms

STORYMOTION Bedrijfsfilms

 • Bedrijfsfilm

  Royal Den Hartogh Logistics

 • Bedrijfsfilm

  Mauer ASSA ABLOY

 • Bedrijfsfilm

  Hollander Techniek

Vrijblijvend de mogelijkheden ontdekken?

Samen overleggen of sparren over jouw idee? Neem gerust contact op voor informatie of om een offerte aan te vragen. We denken graag vrijblijvend met je mee.

Ontdek het in 90 seconden

Het proces naar jouw bedrijfsfilm

WAT VINDEN

ONZE KLANTEN?

Bedrijfsfilm laten maken
Jouw strategische brand en videopartner

Wat maakt ons anders?

Zijn het de filmische shots, unieke en creatieve video’s of de lekkere koffie? Niet per se. Dat is iets dat je mag verwachten van ons, wij vinden dat namelijk de standaard. Wat ons anders maakt is dat wij zorgen dat jij altijd 100% tevreden bent. Wij geloven namelijk dat de kracht zit in het creëren, investeren en behouden van een goede relatie. Wij zorgen dat wij niet jullie doorsnee videoproductiebedrijf zijn, maar jullie volwaardige strategische videopartner. Wij staan altijd persoonlijk klaar om jullie te helpen en te adviseren, of om gewoon eens te sparren over de laatste video ontwikkelingen. Daarom staat bij ons persoonlijke aandacht zoals het hoort, hoog in het vaandel. Houd jij daarnaast van snel schakelen en flexibiliteit? Dat is mooi! Wij ook.

Snel schakelen
en flexibel

Strategische en ervaren partner

De zekerheid
van tevredenheid

Kom hier in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie aanvragen?

Wil jij meer informatie over een bedrijfsfilm laten maken, eens kennismaken om de mogelijkheden te bespreken of ontvang jij graag een vrijblijvende offerte? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Let's have a chat

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!

FAQ

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je vragen over een bedrijfsfilm? Dat begrijpen we. Vind hieronder antwoord op de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op.

Voor wie is een bedrijfsfilm?2023-06-29T12:29:17+02:00

Een bedrijfsfilm is voor allerlei organisaties van klein, MKB en groot formaat, voor zowel de B2C als B2B markt. Alle bedrijven hebben hun eigen kernwaarden, cultuur en USP’s. Om je te onderscheiden van de concurrenten is dit benoemen niet voldoende, je moet dit laten zien en ervaren. Een bedrijfsvideo laten maken is dan dé manier om te laten zien wat je in huis hebt. Door middel van een pakkende en inspirerende video laat je zien waarom jouw organisatie zo uniek is.

Hoeveel kost het om een bedrijfsfilm te laten maken?2023-06-29T12:28:20+02:00

De kosten van een bedrijfsfilm kunnen sterk variëren. Het is namelijk afhankelijk van veel verschillende factoren. Het begint allemaal met hoe complex het project is: denk aan de lengte van de video, de apparatuur die nodig is op de draaidagen, hoeveel verschillende experts nodig zijn voor het project en het aantal dagen dat nodig is voor de opnames en het produceren van de bedrijfsvideo. Moet de video simpel zijn of moet het een complexe video worden met 3D animatie elementen en effecten? Dit zijn allemaal factoren die de prijs beïnvloeden.

Wil jij passend advies voor jullie huidige situatie? Neem dan contact met ons op.

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm?2023-06-29T12:24:17+02:00

De voordelen van een bedrijfsfilm zijn heel uiteenlopend, van het laten zien van jullie expertise en onderscheidende kracht tot het genereren van meer sales. Daarom hebben wij een lijstje met de belangrijkste voordelen opgesomd:

 • Expertise en kracht laten zien: Een goed geproduceerde bedrijfsvideo kan helpen bij het versterken van het bedrijfsimago en het opbouwen van merkbekendheid. Het helpt bedrijven hun unieke waarden, missie en visie op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren, waardoor ze zich onderscheiden van de concurrentie. Je vertelt niet waar je goed in bent, je laat het de kijker zien en ervaren.
 • Online zichtbaarheid: Door bedrijfsvideo’s te maken en te delen online en op social media, vergroot een bedrijf zijn online zichtbaarheid en bereikt het een breder publiek. Dit kan leiden tot meer websiteverkeer, hogere zoekmachine rankings en hogere conversies.
 • Creëer betrokkenheid en verbinding: Video’s hebben de kracht om meer betrokkenheid te genereren dan tekstuele inhoud. Ze kunnen emoties opwekken, verhalen vertellen en kijkers aanzetten tot actie. Door een bedrijfsvideo te gebruiken, kunnen bedrijven de betrokkenheid van hun doelgroep vergroten en een langdurige impact creëren met klanten, belanghebbende en prospecten.
 • Demonstratie van producten en diensten: Met een bedrijfsvideo kunnen producten en diensten op een aantrekkelijke en gedetailleerde manier worden laten zien. Dit stelt potentiële klanten in staat om een beter inzicht te krijgen in wat het bedrijf te bieden heeft, waardoor het vertrouwen en de interesse wordt vergroot.
 • Hogere conversiepercentages: Onderzoeken tonen aan dat video’s de kans op conversies verhogen. Of het nu gaat om het stimuleren van aankopen, het genereren van leads of het bevorderen van de deelname aan een evenement, bedrijfsvideo’s kunnen de conversieratio’s verbeteren door kijkers te overtuigen en aan te zetten tot actie.

Het gebruik van bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms kan dus veel voordelen bieden voor bedrijven. Ben jij geïnteresseerd in het laten maken van een bedrijfsfilm, of heb je vragen? Dan kun je ons gerust bellen of mailen!

Hoelang duurt het maken van een bedrijfsfilm?2023-06-29T12:26:52+02:00

Het maken van een bedrijfsfilm duurt gemiddeld 2-6 weken. Het proces van een videoproductie bevat verschillende onderdelen waarbij we soms ook afhankelijk zijn van de tijd en flexibiliteit van jullie organisatie. Met korte lijntjes kunnen wij het snelst onze projecten opleveren.

Heb je nog sneller een bedrijfsfilm nodig? Indien onze planning dit toelaat, behandelen wij ook spoedaanvragen. Om zo snel mogelijk het proces in gang te zetten kun je telefonisch contact opnemen.

Ga naar de bovenkant