CASE – COMMERCIAL

INFOMEDICS

Niet alleen de kerstman gaat met de tijd mee, ook bij Infomedics staan ze niet stil!

DE UITDAGING

Infomedics gaat vernieuwen en dat moet natuurlijk overgebracht worden. Gezien de feestdagen er aan kwamen wilde de klant iets met dit thema gaan doen. Het bedrijf GSTALT heeft voor dit project de concepting bedacht en Storymotion de productie verzorgd. Dit was een mooie en succesvolle samenwerking van 2 creatieve bedrijven.

HET IDEE

De ouderwetse kerstman is natuurlijk verouderd en moet vernieuwd worden. Net als dat Infomedics wil vernieuwen. De kerstman krijgt een nieuwe look en neemt afscheid van zijn oude uiterlijk. Deze vernieuwing symboliseert de vernieuwing van Infomedics.

HET RESULTAAT

Het resultaat, een kerstfilm die dient als de ultieme kerstkaart voor alle medewerkers en partners van het nieuwe Infomedics. Het was mooi om het enthousiasme te zien van alle betrokkenen, met als piek op de kerstboom: De geweldige reacties op het eindresultaat!
Infomedics en GSTALT, bedankt!

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!