CASE – PROMOTIEFILM

TotalEnergies Promotiefilm

DE UITDAGING

TotalEnergies heeft een aantal producten waarmee jij je auto kunt wassen, schoonmaken en fris houden. Denk aan shampoo, luchtverfrissers, wax, banden spray, interieurspray en ruitensproeier vloeistof. Het was aan ons de taak om ervoor te zorgen dat wij social media promotiefilms zouden maken voor alle producten. Daarnaast moesten wij ook instructiefilms produceren van de werking en toepassing van het product. De video’s worden gebruikt in Azië en Zuid Afrika, dus rekening houden met cultuur was erg belangrijk.

HET IDEE

Het idee was om te gaan filmen in een witte studio. Hiermee creëren wij een steriele en schone omgeving wat onbewust bij mensen de associatie wekt van schoon en fris. Daarnaast is gekozen voor een neutrale auto die vrij onherkenbaar in beeld komt, maar toch laat zien dat het een mooie moderne auto is, wat past bij TotalEnergies. De auto moet namelijk zowel in Azië, als in Zuid Afrika relevant zijn. Daarom moest de auto een neutraal karakter hebben.

TotalEnergies Case 1

HET RESULTAAT

Het resultaat was een serie van 8 krachtige promotiefilms en 8 duidelijke instructiefilms. De video’s presteren goed in Azië en Zuid Afrika en de verkopen van de producten zijn aanzienlijk gestegen. Met daarnaast een afname van vragen aan de klantenservice over het gebruik en de toepassing van de producten.

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!