CASE – WERVINGSFILM

Hollander Techniek Employer Branding

Pak de regie over jouw baan!

DE UITDAGING

Hollander Techniek is een bedrijf dat staat voor persoonlijke ontwikkeling en groei als professional. Daarom krijg je bij Hollander Techniek de kans om de regie te pakken over jouw baan! Maar hoe laat je dit zien?

HET IDEE

Het idee is ontstaan om een Employer Branding campagne te starten met een videoreeks van 6 wervingsfilms. In deze videoreeks focussen wij op persoonlijke verhalen en dat iedereen bij Hollander Techniek de regie heeft over zijn baan. Iedereen is uniek en heeft een eigen verhaal over hoe hij of zij zich heeft kunnen ontwikkelen bij Hollander Techniek op hun eigen tempo. Daarnaast komen ook de aspecten als de werk/privé balans voorbij. De rode draad in elke video is het pakken van de regie over jouw baan!

HET RESULTAAT

Dit resulteert in een leuke videoreeks met een portie humor, persoonlijkheid en een waanzinnig leuke werksfeer. Als je als werkzoekende één van deze video’s ziet, dan weet je dat je aan de slag zal gaan bij een leuke organisatie, bomvol met mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en de regie te pakken over jouw baan!

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!