top of page
Over ons.jpeg

Over ons

Het verhaal achter Storymotion

Begonnen als een vriendschap

Storymotion is begonnen vanuit een vriendschap en een gedeelde passie. Quinten, Yorick en Floris zijn al van jongs af aan bevriend en deelde een gezamenlijke passie, namelijk film. In hun vrije tijd waren ze dan ook veel bezig met het maken van video’s en “acteren” voor de camera. Later hebben zij van hun passie, hun beroep gemaakt. Met als basis de vriendschap, hun gedeelde creativiteit en liefde voor video en film.

 

Inmiddels bestaat Storymotion uit een team van 12 creatievelingen: van filmmakers, storytellers tot ontwerpers. Gedreven door een gedeelde passie en gestuurd door een gezamenlijke missie, vertellen wij het verhaal van onze klanten en creëren wij films die ertoe doen, Creating films that matter!

Ons verhaal_edited.jpg
Bus foto.jpg

Visie en paSSIE?

Bij veel videoproducties die we vandaag de dag zien, merken wij dat er te weinig focus ligt op hetgeen waar het echt om draait:

De verbinding tussen de doelgroep en het merk in kwestie. De kern van de video: Het verhaal.

 

Mensen willen zo snel mogelijk een oplossing hebben, waardoor er geen tijd is om naar de kern te gaan van het probleem. Hierdoor is er geen tijd om de doelgroep echt te begrijpen en kunnen zij zich niet verbinden. Dit zorgt dat video als medium niet tot haar volle potentie wordt benut en dat vinden wij doodzonde!

Dit is waar Storymotion het verschil maakt.

HOE DOEN WE DAT?

Wij gaan niet direct uit van uw initiële vraag, maar zoeken juist naar de vraag achter deze vraag. Waarom wilt u die promotiefilm? Waarom wilt u meer zichtbaarheid? Waarom wilt u groter worden? WAT is uw verhaal?

 

Wanneer de vraag achter de vraag is gevonden, kijken we naar uw doelgroep. Wie zijn zij? Waarom zouden zij uw product of dienst willen kopen of gebruiken? Waar zouden zij zich mee willen en kunnen associëren? Wat zijn hun normen en waarden?

 

Nadat wij dit concreet hebben gaan we over op hetgeen waar onze kracht boekdelen spreekt. Hetgeen waar u uw doelgroep mee zal bereiken en zij als mensen zich mee zullen verbinden: Uw verhaal. De main focus van het project. Hier zullen wij al onze expertise op los laten en alle resultaten uit onze voorgaande onderzoeken in verwerken. 

 

Door de samenwerking van onze professionals en het gebruik van de nieuwste en krachtigste apparatuur en software, brengen wij uw visuele verhaal tot stand.

Uw film.

 

Wij spelen in op de kracht van emotie en zorgen zo voor verbinding tussen uw merk en de doelgroep, zodat zij zich met u WILLEN associëren.

 

Dit is waarom wij Storymotion zijn.

Dit is wat ons Masters of Storytelling maakt.

 

Dus, Wat is uw verhaal?

BTS-8745 Large.jpeg
slider614_edited.jpg

"Via via kwamen we terecht bij Storymotion en wat een goede aanrader was dat! We maakten kennis met een meedenkend team dat in oplossingen denkt. Daarbij gaan ze heel zelfstandig en pro-actief te werk. Voor een volgende opdracht kloppen we zeker weer bij Storymotion aan!"

- Annemarie van der Velden, Interstuhl

Jaren ervaring

10+

Afgeronde projecten

351

Tevreden klanten

100%

Afbeelding1.png test.png

Maak kennis met het team

Heeft u nog vragen?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page