top of page
Omslag de Rijk.png

De Rijk - Bedrijfsfilm

Hoe De Rijk zich uniek, door hun 'Need for Speed' onderscheidt

Bekijk hier het resultaat

Bekijk de video
IMG_7262.JPG

De uitdaging

De Rijk (de klant) kwam bij ons met de vraag, hoe kunnen we een toffe video laten maken die past bij ons en gewaardeerd wordt door onze klanten? Na meerdere gesprekken met De Rijk kwam naar voren dat snelheid in het proces uniek is aan De Rijk binnen hun branche. Het stukje snelheid was de inspiratie voor het idee.

Gigabyte aan materiaal

300+

Koppen koffie

115+

duur van video

01:28

Het idee

Het idee, voortkomend uit het klantprofiel, was het concept: Need for Speed. In dit concept laten wij de uniek snelheid in het proces zien van De Rijk. Dit doen we door de snelheid in de video te krijgen door snelle shots, acties en korte scenes. Daarnaast was humor en niet te serieus de uitstraling die de video mocht hebben. Bekijk en oordeel zelf ;)

IMG_7257 2.jpg
IMG_7259.JPG

Het Resultaat

Het resultaat is een bedrijfsfilm met medewerkers die rennen en freerunnen om er voor te zorgen dat de levering op tijd is. Daarnaast zie je een vrachtwagenchauffeur die loopt in een racepak. Dit racepak en de freerunners symboliseren de snelheid van de levering en de service van De Rijk. Liefde en zorg voor het product mag tot slot ook niet ontbreken. Dit kenmerken wij in de video met een teken van liefde en zorg. Dit alles met een vleugje humor!

Omslag de Rijk.png

Het is de eerste keer dat wij samen werkten met Storymotion. Yorick is bij ons langs geweest en we hebben besproken welke boodschap we wilden uitdragen. Er werd goed geluisterd en er volgde een script. Allemaal super professioneel. Het uiteindelijke filmpje voldoet precies aan mijn verwachtingen. Ik wil Storymotion dan ook heel graag aanbevelen! Ik ben meer dan tevreden en we krijgen enorm veel leuke reacties. Een dikke vette aanrader!

- Willem Winter (eigenaar), De Rijk

Benieuwd wat wij voor u kunnen bedenken?

Wij zijn 5 dagen per week bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page