CASE – PROMOTIEFILM

STYLE CNC Promotiefilm

The power of simplicity

DE UITDAGING

Style CNC maakt waanzinnig mooie CNC machines die heel gemakkelijk te bedienen zijn met slechts een dag training, door hun unieke gebruiksvriendelijke besturingssysteem. Dit is erg uniek in de markt en maakt het besturingssysteem van STYLE CNC een van de meest gemakkelijk te bedienen besturingssystemen van CNC machines. De uitdaging die ze hebben is dat ze dit niet visueel kunnen overbrengen en bij ons kwamen met de vraag of wij hier een concept voor konden bedenken. Zonder dat het een video van 10 minuten aan saaie uitleg zou worden.

HET IDEE

STYLE CNC heeft een premium uitstraling en de video moet dit onderstrepen en uitstralen. Het is belangrijk dat wij de eenvoud van het besturingssysteem promoten, zonder afbreuk te doen aan de complexiteit van de machines en het geavanceerde systeem. Het idee is ontstaan om de video mysterieus te maken en spanning op te bouwen, om nieuwsgierigheid op te wekken bij de kijker. Hierdoor blijft de video ook boeiend en sluit de video aan bij de uitstraling van STYLE CNC. Wij sterk de focus gelegd op het eenvoudig te bedienen besturingssysteem (dit was het belangrijkste doel), zonder de associatie te wekken dat het een “simpele” machine is.

HET RESULTAAT

Het is een zeer geavanceerde machine en dat moet deze video ook duidelijk laten zien. De kracht van het besturingssysteem van STYLE CNC is dat het een eenvoudig te bedienen besturingssysteem is dat je met een dag training beheerst. Na een dag training kun je een zeer geavanceerde CNC machine bedienen. Het resultaat is een high end video die past bij de uitstraling en het imago van STYLE CNC en verlicht hun grootste pijnpunt, namelijk het overbrengen dat het besturingssysteem makkelijk te gebruiken is, terwijl het wel een zeer geavanceerde en complexe machine is.

BEKIJK HET RESULTAAT

HIER GELOVEN WIJ IN

Film Creëert verbindingVersterkt je merkMaakt impactBereikt je doelgroepVertelt een verhaalVergroot je fanbaseSpeelt in op emotie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee over een uniek concept waarmee we een blijvende indruk maken onder jouw doelgroep.

Let’s have a chat!

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 18.00 uur of kom bij ons langs in Amersfoort!