top of page
pexels-ron-lach-8088372.jpg

Cases

Some beautiful stories.

uitgelichte cases

Hier kunt u onze meest recente cases vinden. Daarin staat beschreven wat de vraag en de uitdaging van de klant was en hoe wij dit hebben vertaald naar een krachtige videoproductie. Elke case staat beschreven in 3 delen. 1: de uitdaging, 2: het idee en 3: het resultaat. 

Lees verder

AUDI - commercial

Kort en krachtig moest de commercial worden voor de RS6. Verleidelijk en tevens ietwat mysterieus. De commercial moet interesse en verlangen opwekken. Bekijk de film en oordeel zelf!

Commercial Audi RS6-R ABT

Infomedics - Kerstcommercial

De ouderwetse kerstman is natuurlijk verouderd en moet vernieuwd worden. Net als dat Infomedics wil vernieuwen. De kerstman gaat in nieuw pak en neemt afscheid van zijn oude uiterlijk. Dit gebeurt op een spectaculaire wijze. Bekijk en lees het hier!

2021_12_20_0zo_Kleki.png

DE rijk - Corporate commercial

De Rijk is een bedrijf met een echte 'Need for Speed'. Maar hoe laat je dit nu zien op een vernieuwende manier? Met de kernwaardes van snelheid, humor en liefde voor het product en hun klanten, zijn wij tot het concept: Need for Speed gekomen. De focus ligt in deze bedrijfsfilm op snelheid en humor, met een schuine knipoog naar het stukje "liefde" voor het product ;)

Omslag de Rijk.png

Hollander Techniek - EMPLOYER BRANDING

Als je als werkzoekende één van deze video's ziet, dan weet je dat je aan de slag zal gaan bij een leuke organisatie, bomvol met mogelijkheden en kansen om je te ontwikkelen en de regie te pakken over jouw baan!

Omslag petra 2_edited.jpg

DEn Hartogh - Employer branding

Den Hartogh is een gezellig Rotterdams familiebedrijf. Den Hartogh is aanwezig in elke regio van de wereld, met vestigingen/kantoren op 47 locaties in 26 landen. Een bedrijf waarvoor je wilt werken! Wij brachten in beeld waarom!

Den Hartogh omslag_edited.png
Recente cases

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00

bottom of page