pexels-ron-lach-8088372.jpg

Cases

Lees hier onze meest recente
cases en projecten

Recente cases 

Hier kunt u onze meest recente cases vinden. Daarin staat beschreven wat de vraag en de uitdaging van de klant was en hoe wij dit hebben vertaald naar een krachtige videoproductie. Elke case staat beschreven in 3 delen. 1: de uitdaging, 2: het idee en 3: het resultaat. 

DE rijk - Bedrijfsfilm

De Rijk is een bedrijf met een echte 'Need for Speed'. Maar hoe laat je dit nu zien op een vernieuwende manier? Met de kernwaardes van snelheid, humor en liefde voor het product en de klanten, zijn wij tot het concept: Need for Speed gekomen. De focus ligt in deze bedrijfsfilm op snelheid en humor, met een schuine knipoog naar het stukje "liefde" voor het product ;)

Omslag de Rijk.png

Infomedics - Kerstfilm

De ouderwetse kerstman is natuurlijk verouderd en moet vernieuwd worden. Net als dat Infomedics wil vernieuwen. De kerstman gaat in nieuw pak en neemt afscheid van zijn oude uiterlijk. Dit gebeurt op een spectaculaire wijze. Bekijk en lees het hier!

2021_12_20_0zo_Kleki.png

Hollander Techniek - Bedrijfsfilm

Voor Hollander Techniek mochten wij het ultieme visitekaartje maken, namelijk een bedrijfsfilm. Hier hebben wij alle kennis en kunde van het bedrijf verfilmd tot een samenhangend verhaal.

Hollander Techniek Behind the scenes

AUDI RS6 - commercial

Kort en krachtig moest de commercial worden voor de RS6. Verleidelijk en tevens ietwat mysterieus. De commercial moet interesse en verlangen opwekken. Bekijk de film en oordeel zelf!

Commercial Audi RS6-R ABT
 
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00